2014-02-13 09:12:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - készen áll mindenre

Napi horoszkóp február 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Még mindig a saját illúziói rabja. Ráadásul, mivel mélyen belül érzi a lehetetlenségüket, ezek az illúziók, vagy inkább fantazmagóriák rendkívül nyugtalanítóan hatnak önre. Változékonyak, akár csak ön. Nyugodjon meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Minden erejével azon dolgozik, hogy a pénzügyeket rendbe rakja. Habár válságosnak, és idegesítően frusztrálónak érzi most a helyzetét, mégis, vagy tán éppen ebből adódik a lehetőség, hogy nagyot fordítson a sorsán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munka önmagában nem elég sem ahhoz, hogy elégedetté tegye, sem ahhoz, hogy a céljaihoz juttassa önt. Ne legyenek skrupulusai: használja a baráti kapcsolatait! Szívesen segítenek, ha igazi barátok, és persze, ha tudnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagy üzleti terveket forgat a fejében, de jobban át kellene gondolni a koncepciókat, nehogy a végén túlvállalja magát és kútba essenek a tervek. A pénzszerzést ugyan erőltetni kell egy kicsit, de menni fog. Akár sok is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön jegyében állva fényszögbe kerül az Uránusszal: nyugtalan, de inkább vidám és feldobott napja lesz. Még ha egy kis hisztériával lesz is fűszerezve, a végén majd azt mondhatja, hogy minden jó, ha vége jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Könnyű azt képzelnie, hogy minden bajának a társa, vagy üzleti partnere az oka. Az az igazság, hogy a képzelete önbeteljesítő is lehet: ha sokat gondolja így, már valóban csak ezt fogja látni. Ugye ezt ön sem akarja igazán?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheti, hogy bizonyos szempontból visszalépést kellett tennie az életében. Pedig ez nem egészen így van, ez a visszafogottság csak átmeneti, és hamarosan megérti, hogy inkább az előrelépésének a kulcsa, mintsem fordítva. Felesleges aggódnia, készen áll mindenre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy szükség lesz ma az ön tisztánlátásra, helyzetértékelő képességére. Ne keserítse el, hogy ezt a főnöke, vagy a kollégái egyelőre nem értékelik. Amiért ma ferdén néznek önre, holnap hálálkodni fognak önnek. Csak legyen következetes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon délelőtt még nehéz racionális döntéseket hoznia, mert teljesen az érzései uralkodnak ön felett. Délutánra sikerül lehiggadnia, és józanabbul tud ítélkezni és dönteni is. Azt is belátja, ha a másiknak van igaza.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne hagyja, hogy a pillanatnyi rossz érzések eluralják az egész napját. Senki sem segíthet, hát segítsen magán! Müchausen báróként húzza ki magát a slamasztikából! A vidámság, a humor, a mosoly segít! Nevessen akkor is, ha sírhatna!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Minél erőszakosabban igyekszik bizonyítani az igazát, annál inkább ellenállásba ütközik. A csendes, passzív ellenállás talán többet segít, de leginkább magán. Ha a lelki egyensúlya megvan, akkor önt nem igazán érdekli a külvilág.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rengeteget dolgozik, de kicsit úgy tűnik, mintha maga keresné a sok munkát. Mintha csak el akarna bújni valami elől. Vigyázat, a saját lelke elől nem tud! Előbb-utóbb számon kéri magán az elveszett, elvesztegetett életet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: